Μενού Κλείσιμο

«Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες»

Κλιμάκιο Ν.Δ. στα Γρεβενά με τη συμμετοχή του βουλευτή Κ. Κουκοδήμου και με επικεφαλής το Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη

Τα Γρεβενά επισκέφτηκε την Κυριακή ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κώστας Κουκοδήμος, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Ν.Δ. στο νομό μαζί με το συνάδελφό του Κώστα Σκρέκα βουλευτή Τρικάλων με επικεφαλής τον Γραμματέα Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το κλιμάκιο της Ν.Δ. επισκέφτηκε επιχειρήσεις της περιοχής των Γρεβενών και είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς. Ειδικότερα επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της GEO HELLAS στην Κνίδη Γρεβενών, ενώ βρέθηκαν και στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς.
Μετά το πέρας των συναντήσεων στην πόλη των Γρεβενών οι κ.Αυγενάκης και κ. Κουκοδήμος επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή Σπήλαιο Γρεβενών.
Ο κ. Κουκοδήμος στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης επεσήμανε πως στόχος της Ν.Δ. είναι «να ελαφρύνει τα βάρη των ελεύθερων επαγγελματιών, να δώσει κίνητρα για επενδύσεις και να τονώσει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής». Παράλληλα στάθηκε στην ανάγκη μείωσης της φορολόγησης προκειμένου οι επιχειρήσεις να ανασάνουν και να μπορέσουν να αναπτυχθούν.
«Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες», τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «ο αμετανόητος δημαγωγός εμφανίστηκε σήμερα υποσχόμενος ανάπτυξη». Όπως είπε, ο Α. Τσίπρας είναι εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό.
Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε να πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει και πρόσθεσε «ο πρωθυπουργός της πιο άγριας φορο-επιδρομής μας είπε ότι μας βγάζει από τα μνημόνια!
Ποιος; Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».
Η ΝΔ, είπε ο κ. Αυγενάκης, είναι η μόνη που μπορεί να φέρει σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων και κατέληξε λέγοντας πως «η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!».
Το κλιμάκιο της Ν.Δ. πλαισίωναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρεβενών κ. Λεωνίδας Τεντόγλου, το μέλος της Π.Ε. Αθανάσιος Σταυρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ιωαννίνων Καραγιάννης Δημήτρης, μέλη της νομαρχιακής και τοπικών οργανώσεων της περιοχής.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ