Μενού Κλείσιμο

Η «Εκκίνηση» στον Μαστόδοντα της Νεοκαισάρειας

Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Κ. Κουκοδήμου

Με μέλη του Ομίλου Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας» της Νεοκαισάρειας, είχε συνάντηση ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των υποψηφίων δημάρχων από τον ιδιαίτερα δραστήριο όμιλο, ο οποίος καταβάλει προσπάθειες για την ανάδειξη της σπουδαίας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Τον κ. Κουκοδήμο συνόδευαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Εκκίνησης» Αλέξανδρος Παρμακτσίδης, καθώς και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Γιώργος Τσαουσίδης και Πλάτωνας Νικολαϊδής.

Ο επικεφαλής και τα μέλη της «Εκκίνησης», ξεναγήθηκαν στο υπό περάτωση Εκθετήριο του  Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την προσπάθεια που γίνεται από τον Όμιλο Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκαν στις δυσκολίες του όλου εγχειρήματος αλλά και για την βασική στόχευση που έχουν θέσει ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το εκθετήριο, ως πόλος έλξης αλλά και ως βάση για την δημιουργία μιας νέας τουριστικής θεματικής ενότητας για την Πιερία.

Η ενημέρωσή των μελών του «Μαστόδοντα» περιστράφηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν οι κάτοικοι της Νεοκαισάρειας. Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέδωσε επιστολή στην οποία αναφέρονται αναλυτικά ακόμη περισσότερα θέματα, όπως έκανε με όλους τους υποψηφίους με τους οποίους έχει συναντηθεί μέχρι σήμερα.

Ο κος Κουκοδήμος άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις του Ομίλου, εκφράζοντας την πρόθεσή του να υποστηρίξει το κυριότερο προϊόν του τόπου μας, τον τουρισμό καθώς επίσης και τον δεύτερο βασικό πυλώνα της οικονομίας του νομού μας τον αγροτικό τομέα.

Ο επικεφαλής της «Εκκίνησης» παραδέχθηκε ότι ο τουρισμός και ο αγροτικό αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της δυναμικής του Δήμου, σημειώνοντας ωστόσο πως αυτό που απουσιάζει είναι ο σχεδιασμός και η κοινή στρατηγική.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ