Μενού Κλείσιμο

Η «Εκκίνηση» για την Ολυμπιάδα Κορινού:

«Η Ολυμπιάδα φαλίρισε»

Τα ποσά που διατέθηκαν από την Ολυμπιάδα Κορινού, χωρίς νόμιμη διαδικασία θα καταλογιστούν και θα γίνουν απαιτητά, διαβεβαιώνει ο Κώστας Κουκοδήμος

«Τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν σε γνώση της νέας διοίκησης του δήμου Κατερίνης καταδεικνύουν την κάκιστη οικονομική διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού». Αυτό αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της Δημοτικής Παράταξης «Εκκίνηση»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, «ποσά ύψους 2,7 εκ. ευρώ περίπου διατέθηκαν χωρίς να μπορούν να διασταυρωθούν από τη δημοσιοποίηση αποφάσεων και παραστατικών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ποσά 240.000 ευρώ έχουν διασταυρωθεί από αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Το ταμειακό υπόλοιπο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι μηδενικό και κανένα έργο ή παρέμβαση δεν έχει εκτελεστεί παρά το γεγονός ότι από το έτος 2011 μπήκαν στα ταμεία περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ σήμερα το ταμείο έχει μόνο 6.000 ευρώ.»

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζήτησε αναλυτικά και επίσημα όλα τα στοιχεία από τη διαχείριση των τελευταίων ετών στην επιχείρηση και τόνισε πως τα ποσά που θα διαπιστωθεί ότι διατέθηκαν χωρίς να προηγηθεί η απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία θα καταλογισθούν και θα γίνουν απαιτητά.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ