Μενού Κλείσιμο

Ή δηλώστε ή… πληρώστε

Σε δηλώσεις στοιχείων καλεί η ΔΕΥΑ Δίου-Ολύμπου καταναλωτές της

Όσοι συνεχίζουν να αγνοούν την προτροπή της Επιχείρησης, κινδυνεύουν να παραπεμφθούν για κλοπή νερού σύμφωνα με τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα», προειδοποιεί η ΔΕΥΑ Δίου-Ολύμπου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δίου-Ολύμπου (η πρώην Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο.) καλεί τους καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυ ύδρευσης, να δηλώσουν τα στοιχεία τους, εφόσον δεν το έχουν πράξει ακόμη.

Η ανακοίνωση, αναφέρεται σε καταναλωτές εντός και εκτός σχεδίου περιοχών της Κοινότητας Λεπτοκαρυάς, Πλαταμώνα, Σκοτίνας, Παντελεήμονα και Πόρων, ενώ εξαιρούνται εκείνοι της περιοχής «Τοπόλιανη-Βακούφικο» της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς.

Η προθεσμία δήλωσης των στοιχείων, λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2018 και όπως προείδοποιεί η ΔΕΥΑ, «όσοι δεν προσέλθουν θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο, διακοπή της υδροδότησης και θα παραπεμφθούν για κλοπή νερού σύμφωνα με τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα.»

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 8:00 εως τις 13:30 καθημερινά, στα τηλέφωνα: 2352021020 και 2352021021

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ