Μενού Κλείσιμο

Η ΔΕΥΑΚ συμβουλεύει

Προφυλάξτε το δίκτυο από την παγωνιά

Να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης των δικτύων ύδρευσης σε οικίες και καταστήματα, συμβουλεύει Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης, ώστε να μη σημειωθούν (ή να περιοριστούν) τυχόν ζημιές λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν (και) τις επόμενες μέρες

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΥΑΚ ζητά από τους καταναλωτές να ελέγξουν και να βεβαιωθούν ότι τα υδρόμετρα λειτουργούν σωστά. Να βεβαιωθούν ότι οι εξωτερικοί σωλήνες (σωλήνες ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών) είναι μονωμένοι. Σε αντίθετη περίπτωση να φροντίσουν για την μόνωση τους, να ελέγξουν τους διακόπτες του υδροδοτικού εσωτερικού κυκλώματος ώστε να ανοιγοκλείνουν ομαλά, να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια των μπάνιων, καθώς επίσης και να φροντίσουν να είναι καθαρές οι υδρορροές στα μπαλκόνια και τις ταράτσες.
Παράλληλα υπενθυμίσει πως οι καταναλωτές μπορούν να δηλώσουν τυχόν βλάβες στο τηλέφωνο 2351045330 για την έγκαιρη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση τους από τα συνεργεία της υπηρεσίας. Επίσης, για οποιαδήποτε πληροφορία για την γενική προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορούν να αντλούν πληροφορίες και από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΚ, www.deyakat.gr.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ