Μενού Κλείσιμο

“I can’t breathe” – Ζητούν συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη ζητά η Πρωτοβουλία Πολιτών “I can’t breathe”, με επιστολή που έστειλε η συντονιστική επιτροπή προς την κ. Μαυρίδου.

Οι δράσεις και οι αντιδράσεις των Πολιτών συνεχίζονται, αφού το πρόβλημα της δυσωδίας σε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης εξακολουθεί να είναι καθημερινό και έντονο, όπως ήταν και όλο το καλοκαίρι.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών, επιδιώκει συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, ως προϊσταμένη των ελεγκτικών μηχανισμών περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας, ώστε να θέσει απ’ ευθείας το αίτημα λήψης μέτρων όχι απλά για τον περιορισμό του προβλήματος, αλλά κυρίως για την οριστική επίλυσή του. Η επιστολή της Πρωτοβουλίας Πολιτών, έχει σταλεί από τις 28 Σεπτεμβρίου και πλέον αναμένεται ο ορισμός της συνάντησης από την αντιπεριφερειάρχη.

Στην επιστολή της προς την κ. Μαυρίδου η Πρωτοβουλία Πολιτών “I can’t breathe”, αναφέρει: «Όπως πιθανόν γνωρίζετε έχει συσταθεί στην πόλη της Κατερίνης, Πρωτοβουλία πολιτών με την επωνυμία “I can’t breathe” με το αίτημα της άμεσης –κατά το δυνατόν- και κυρίως οριστικής λύσης του προβλήματος της δυσωδίας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, πλήττοντας ολόκληρες περιοχές της πόλης, κυρίως τους θερινούς μήνες. Ένα πρόβλημα το οποίο προκαλείται από τη μόλυνση των καναλιών που συμβάλλουν στην αντιπλημμυρική τάφρο και τη ρύπανση στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικά, φέτος, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ως συντονιστική επιτροπή και εκπροσωπώντας τα χιλιάδες μέλη της πρωτοβουλίας, για την προώθηση του ανωτέρω αιτήματος με κάθε πρόσφορο μέσο, ζητούμε με την παρούσα, συνάντηση μαζί σας, ως προϊσταμένη αρχή των καθ’ ύλην αρμόδιων υπηρεσιών στον τομέα του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Σε αναμονή της απάντησής σας για τον ορισμό της ημερομηνίας συνάντησης, ευχαριστούμε εκ των προτέρων»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ