Μενού Κλείσιμο

Η Άννα Μάνη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού: Κάθε ημέρα εφαρμογής του, κέρδος για την οικονομία και την πατρίδα μας

Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες που υλοποιούν το πιστοποιητικό, κάτι που σε συνδυασμό με την εξαιρετική πορεία του προγράμματος εμβολιασμού, της προσδίδει τεράστια προστιθέμενη αξία ως τουριστικό προορισμό, υποστήριξε η Άννα Μάνη κατά την τοποθέτησή της στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που εισάγει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

«Το καλοκαίρι έχει άλλωστε ξεκινήσει και κάθε ημέρα εφαρμογής του πιστοποιητικού σημαίνει λιγότερους περιορισμούς, σημαίνει περισσότερους τουρίστες και μεγαλύτερο κέρδος για την οικονομία της πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας

Η κ. Μάνη εκτίμησε ότι το συγκεκριμένο πιστοποιητικό θα λειτουργήσει ευεργετικά και για τον τουρισμό στην Πιερία και θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανακάμψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε συνδυασμό πάντα με την οικονομική ενίσχυση που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Το ψηφιακό όμως αυτό εργαλείο είναι παράλληλα και μια μεγάλη δικαίωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πρώτος, μεταξύ όλων των Ευρωπαίων ηγετών, εισηγήθηκε τη δημιουργία του.

«Γι’ αυτό και πέρα από την αδιαμφισβήτητη αξία του για την οικονομία, το πιστοποιητικό είναι κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Είναι η απόδειξη ότι η Ελλάδα, μέσω τόσων δυσκολιών, με αυτή την Κυβέρνηση, έχει πλέον τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Πρωτοπορεί και οι προτάσεις της πλέον ακούγονται δυνατά και εν τέλει εισακούγονται από τους εταίρους μας. Και αυτό το λέμε χωρίς ίχνος έπαρσης, αλλά επειδή είναι η πραγματικότητα, το λέμε απλά, με υπερηφάνεια», τόνισε κλείνοντας την ομιλία της η κυρία Μάνη.

Ακολουθεί το βίντεο με την τοποθέτησή της:

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ