Μενού Κλείσιμο

Η Άννα Μάνη για την Παγκόσμια ημέρα υγείας: Με τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής

Την πεποίθηση ότι την μάχη που δίνει (και) η χώρα μας θα την κερδίσουμε «με τη βοήθεια και την αυταπάρνηση των εργαζομένων στον τομέα υγείας», εκφράζει σε μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη.

Στο μήνυμά της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο Βολταίρος είχε πει: «Αποφάσισα να είμαι ευτυχισμένος επειδή κάνει καλό στην υγεία». Δυστυχώς, οι μέρες που ζούμε δεν μας επιτρέπουν να αποφασίζουμε για την υγεία μας, όπως θα ήθελε ο καθένας μας.

Μας δίνουν όμως την ευκαιρία να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το υπέρτατο και πολυτιμότερο αγαθό: τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Την ευρωστία που κερδίζεται με σύνεση, υπακοή και σεβασμό στο τελειότερο οικοδόμημα: το σώμα μας.

Εξασφαλίζοντας την υγεία του, εξασφαλίζουμε την πνευματική και ψυχική μας υγεία, την υγεία των αγαπημένων μας και της ίδιας της κοινωνίας. Αυτόν ακριβώς τον αγώνα καλούμαστε σαν χώρα να κερδίσουμε: τον αγώνα για υγιείς πολίτες, υγιείς κοινωνίες, υγιές μέλλον. Και θα τον κερδίσουμε!

Με την βοήθεια και την αυταπάρνηση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Με τους εμφανείς και αφανείς αγωνιστές της πρώτης γραμμής.

Η υγεία μας είναι στα χέρια τους και γι’ αυτό η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σ’ αυτούς.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ