Μενού Κλείσιμο

 Η αναμέτρηση της Κυριακή αφορά το πρόσωπο του δημάρχου

Δήλωση του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαϊου και εν’ όψει β’ γύρου

Ο Σάββας Χιονίδης και οι Πολίτες σε Δράση έκοψαν πρώτοι το νήμα στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για το Δήμο Κατερίνης, απέχοντας ωστόσο από το όριο του 50% συν μια ψήφο, που απαιτείται για την επανεκλογή του δημάρχου.

«Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός “Πολίτες σε Δράση” έδωσε μια καλή και τίμια μάχη και την κέρδισε» αναφέρει στο μετεκλογικό του μήνυμα ο επικεφαλής του Συνδυασμού Σάββας Χιονίδης, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το εκλογικό σώμα που για μια ακόμη φορά τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα ο κ. Χιονίδης, δίνει και το στίγμα μέσα στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική του «καμπάνια» έως την Κυριακή, υπογραμμίζοντας πως την ερχόμενη Κυριακή η αναμέτρηση «αφορά στο πρόσωπο του δημάρχου Κατερίνης» σημειώνοντας πως το δίλημμα πλέον των ψηφοφόρων που θα προσέλθουν στην κάλπη στις 2 Ιουνίου, είναι «ποιος είναι καταλληλότερος για δήμαρχος Κατερίνης»

Ολόκληρη η δήλωση του Σάββα Χιονίδη, έχει ως εξής: «Οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης μέσα από μια πλουραλιστική, δημοκρατική και συμμετοχική διαδικασία, με την συμμετοχή έξι Δημοτικών Συνδυασμών, ψήφισαν και εξέλεξαν το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια της νέας θητείας 2019-2023.
Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση και εύχομαι να ήταν για όλους μια δημιουργική εμπειρία ζωής. Επίσης συγχαίρω όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών που δεν θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 2ης Κυριακής. Τους διαβεβαιώνω για την αταλάντευτη πίστη μου στην συλλογική προσπάθεια για το Δήμο Κατερίνης και την αρχή μου ότι σε αυτήν κανείς δεν περισσεύει.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο Δημοτικό και στα Τοπικά ψηφοδέλτια του δημοτικού μας συνδυασμού Πολίτες σε Δράση, για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους η οποία έφερε αποτελέσματα.
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» έδωσε μια καλή και τίμια μάχη και την κέρδισε.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου η αναμέτρηση αφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης. Το δίλημμα είναι ποιος είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Κατερίνης.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ