Μενού Κλείσιμο

H υπ. Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαρία Μίχου στον Συνεταιρισμό ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Κατερίνης-18300

Στόχος η στήριξη δραστήριων επαγγελματικών κλάδων

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Κατερίνης – 18300 πραγματοποίησε η υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Μίχου. Ο Πρόεδρος Γιώργος Παρθενίδης, ο Γραμματέας Νίκος Σιρανίδης και ο Ταμίας Θάνος Χατζησταμάτης υποδέχθηκαν την κα Μίχου και την ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Το κυκλοφοριακό, η επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αυτοκινητιστές, το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς, η δυνατότητα ένταξής τους σε προγράμματα ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση του στόλου τους καθώς και η απουσία φυσικού αερίου στην Πιερία είναι πάγια αιτήματά τους.

«Στην Πιερία έχουμε έναν αξιόλογο και δραστήριο Συνεταιρισμό που παρέχει άρτιες υπηρεσίες σε κατοίκους και επισκέπτες. Τα νούμερα μιλούν για το έργο τους: Ο Συνεταιρισμός διαθέτει 85 οχήματα και 3 συνεταιριστικά, είναι ο πρώτος συνεταιρισμός ΤΑΞΙ στην Ελλάδα που έθεσε σε κυκλοφορία όχημα για μεταφορά ΑμεΑ. Το σύνολο των απασχολουμένων ιδιοκτητών, συνιδιοκτητών και οδηγών είναι 124. Επιπλέον θα ήθελα να σημειώσω ότι τα Ραδιοταξί αποτελούν την πρώτη εικόνα προς τους επισκέπτες μας. Οφείλουμε ως Πολιτεία να στηρίξουμε τη δραστηριότητά τους και ως Πιεριείς να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία τους. Βλέποντας ένα βήμα μπροστά μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα ραδιοταξί ως μέσο υπηρεσιών στους τουρίστες μας προωθώντας μέσα από αυτούς πολύγλωσση έντυπη και ηλεκτρονική πληροφόρηση επισκεπτών γύρω από επισκέψιμα σημεία της Κατερίνης και της Πιερίας. Ήμουν και παραμένω δίπλα σας», δήλωσε η κα Μίχου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ