Μενού Κλείσιμο

Γήπεδο Κολινδρού – Ολοκληρώθηκαν οι βελτιωτικές παρεμβάσεις από την Π.Ε. Πιερίας

Αποπερατώθηκαν, οι τεχνικές παρεμβάσεις, στο δημοτικό γήπεδο Δ. Πύδνας – Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας», στον Κολινδρό Πιερίας, που περιλαμβάνονταν στην προγραμματική σύμβαση, που σύναψε η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο  Δήμος Πύδνας – Κολινδρού.

Η σύμβαση αφορούσε την εκτέλεση του έργου με τίτλο, «Συντήρηση – Επισκευή Δημοτικού γηπέδου Δήμου Πύνδας Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας» στον Κολινδρό Πιερίας», στο πλαίσιο στήριξης έργων αποκλειστικής αρμοδιότητας των δήμων με  προγραμματική σύμβαση.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, χρηματοδότησε το έργο, προϋπολογισμού 14.880 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%), από τις πιστώσεις του Επενδυτικού Προγράμματος χρηματοδοτούμενων από ΚΑΠ της Π.Ε. Πιερίας έτους 2019.

Οι εργασίες, που υλοποιήθηκαν, αφορούσαν, μεταξύ άλλων, επισκευή και συντήρηση της περίφραξης του γηπέδου και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και ανακατασκευή του αυτόματου ποτίσματος, για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου,  συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μετέβη  στο Δημοτικό Γήπεδο Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας», όπου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ