Μενού Κλείσιμο

Γιορτές γεμάτες χρώμα!

Τα πιο χρωματοφωτεινά Χριστούγεννα μόνο στο Πάρκο Χρωμάτων της Κατερίνης!

Αντίστροφα άρχισε πλέον να μετρά ο χρόνος για το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, το οποίο κινούμενο σε Χριστουγεννιάτικούς ρυθμούς άρχισε να ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ανοίξει το πάρκο τις πύλες του και να φωτίσει όλη την πόλη, καθώς ο πλούσιος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος απλώνεται στο πενήντα πέντε στρεμμάτων έκτασης πάρκο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα έχουν στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δράσεις διαδραστικού χαρακτήρα, συναυλίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και παιδικά εργαστήρια με τη συνεργασία φορέων, καλλιτεχνικών και θεατρικών ομάδων της πόλης, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία πολιτιστικών αλλά και συλλόγων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Δωρεάν ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά ο δήμος Κατερίνης, μέσα από το, «Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης». Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, ενώ θα παραμείνει ανοικτό, προφέροντας μαγικές και πολύχρωμες εορταστικές στιγμές έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Φέτος τα Χριστούγεννα δίνουμε στις γιορτές το ….. Χρώμα που τους ταιριάζει! Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης, εδώ όλοι ΜΑΖΙ ζούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ