Μενού Κλείσιμο

Γιώργος Νταντάμης: Ψηλά στην ατζέντα η… εξωστρέφεια για το Δήμο Κατερίνης

Η αύξηση της εξωστρέφειας και η διαμόρφωση δυναμικού προφίλ για τον Δήμο Κατερίνης βρίσκεται στο επίκεντρο της ατζέντας του Αντιδημάρχου Δόμησης και Τουρισμού, Γιώργου Νταντάμη. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται η συνεργασία με τον εξωτερικό σύμβουλο του Δήμου Κατερίνης σε θέματα τουρισμού, ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Wise Ram, Σπύρο Πέγκα καθώς και μέλη της ομάδας του.

Ο σχεδιασμός αφορά την οργάνωση της επικοινωνίας με αναφορά στην εσωτερική αγορά αλλά και την προβολή στο εξωτερικό. Τα ψηφιακά μέσα προβολής θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου τουριστικού προφίλ του Δήμου, ενώ υπάρχει και αυστηρό χρονοδιάγραμμα για διασυνδέσεις με δίκτυα τουρισμού ανά τον κόσμο.

«Η επόμενη μέρα του Δήμου Κατερίνης στον τουρισμό στηρίζεται σε καινοτόμες ιδέες και τακτικές τόσο στον σχεδιασμό και τη διαχείριση του τουριστικού του προφίλ όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό που θα εργαστεί σε αυτό. Στόχος μας παραμένει η προσέλκυση τουριστών, αλλάζει όμως η προσέγγισή μας, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις, τα ψηφιακά μέσα, τα εθνικά και διεθνή δίκτυα του τουρισμού. Στον όλο σχεδιασμό λαμβάνονται υπόψη όλα τα επιμέρους θέματα και οι δυσκολίες που προκύπτουν λόγω του κορωνοϊού», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ