Μενού Κλείσιμο

Γιώργος Μπαλαούρας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – Βιογραφικό

  ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Ιατρός Βιοπαθολόγος-Επιμελητής ΕΣΥ 

 Διδάσκων Επιδημιολογίας Π.Θ.

Τηλ. επικοινωνίας: 6974122974

e-mail: balaoger@yahoo.gr

          ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γεώργιος Θ. Μπαλαούρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη, με καταγωγή από Λόφο και Ράχη Πιερίας. Είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος), απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην <<Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή >>, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στις <<Εφαρμογές Μοριακής Βιολογίας–Μοριακή Γενετική>>, του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του ιδίου Πανεπιστημίου, καθώς και υποψήφιος Διδάκτορας, της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματικά, εργάστηκε διαδοχικά, στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Γενικού  Νοσοκομείου Κατερίνης, του Ιπποκρατείου Γενικού  Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας και του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, όπου απασχολείται ως Επιμελητής ΕΣΥ μέχρι και σήμερα.

Ακαδημαϊκά, απασχολήθηκε ως διδάσκων και ερευνητής ιατρός, στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του ιδίου Πανεπιστημίου, όπου διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή και τη λογοτεχνία. Το διήγημά του <<Επίκληση στη Μούσα>> διακρίθηκε στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό αστυνομικού διηγήματος, που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Άπαρσις και την ΕΡΤ, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ