Μενού Κλείσιμο

Γιώργος Κυριακίδης: Οι απολυμάνσεις δεν σταμάτησαν ποτέ

Ο Δήμος από την πρώτη στιγμή, όπως και στο «λοκ ντάουν» της άνοιξης, έχει προχωρήσει σε εκτεταμένες απολυμάνσεις δημοσίων χώρων και κτιρίων, αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, απαντώντας σε όσους ασκούν κριτική «δημοσίως στο fb».

«Από την άνεση του καναπέ τους, αναρωτιούνται κάποιοι τι κάνει ο Δήμος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κυριακίδης, σημειώνοντας πως σε ότι αφορά τον Δήμο Κατερίνης έχει αντιληφθεί το καθήκον του και καλώντας όλους να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ο κ. Κυριακίδης, κάνει και έμμεση αναφορά στα ενημερωτικά σημειώματα του Δήμου, τονίζοντας πως «όταν απλά ενημερώναμε τους δημότες μας» για τις απολυμάνσεις, κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι κάναμε «σπέκουλα».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κατερίνης αναφέρει: «Όταν προσπαθείς να δεις την καμπούρα του άλλου, φυσικά δεν βλέπεις την δική σου!

Πολλοί, με περίσσια μικροψυχία και κακεντρέχεια, βλέποντας τ’ αποτελέσματα των τελευταίων ημερών στον Νομό μας και στον Δήμο μας αναρωτιούνται, δημοσίως στο fb, τι κάνουν όλοι οι άλλοι για να προλάβουν το κακό χωρίς να βλέπουν τι κάνουν οι ίδιοι!!! Ουρές στις τράπεζες κάθε πρωί, ουρές στα super market, στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, στον πεζόδρομο, στις πλατείες, στους δρόμους «λαϊκής άθλησης».

Ο Δήμος Κατερίνης, από την πρώτη στιγμή στο πρώτο «λοκ ντάουν», προχώρησε άμεσα σε απολυμάνσεις δημοσίων και δημοτικών κτιρίων καθώς και κοινόχρηστων χώρων και συνεχίζει με τακτικούς περιοδικούς ψεκασμούς και απολυμάνσεις όπου είναι εφικτό.

Κατηγορηθήκαμε ότι σπεκουλαρουμε με δελτία τύπου, με αφορμή το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, όταν απλά ενημερώναμε τους δημότες μας για τις παραπάνω δράσεις που γινόταν σε πολύ πρωινές ώρες. Τώρα κάποιοι, από την άνεση του καναπέ τους, αναρωτιούνται τι κάνει ο Δήμος.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι οι ψεκασμοί και οι απολυμάνσεις συνεχίζονται τακτικά και αδιάλειπτα. Σήμερα Δευτέρα οι υδροφόρες του Δήμου θα απολυμάνουν τους δρόμους στην μεσαία και κάτω Μηλιά, στον Λόφο και στην Ράχη.

Μέσα στην εβδομάδα θα απολυμάνουμε για πολλοστή φορά το Δημοτικό Μέγαρο και το Δημοτικό αμαξοστάσιο και τα Δημοτικά οχήματα.

Εμείς στο Δήμο Κατερίνης, αντιλαμβανόμενοι το καθήκον μας, συνεχίζουμε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ