Μενού Κλείσιμο

Γίνεται έργο, αλλά υπάρχουν «ανοιχτά ζητήματα»

Με τον Διευθυντή του ΤΟΜΥ Κατερίνης συναντήθηκε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου

Η υποστελέχωση του οργανισμού και η προμήθεια νέου ακτινολογικού μηχανήματος για το ΤΟΜΥ Κατερίνης, τα ζητήματα που έθεσε ο Διευθυντής του ΤΟΜΥ Κατερίνης

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Κατερίνης Κωνσταντίνο Σαρηγιανίδη είχε ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δυο βαθμίδων της Υγείας.

Ο κ. Μυστρίδης συζήτησε με τον κ. Σαρηγιαννίδη και τον ιατρό κ. Κουκοδήμο ο οποίος παραβρέθηκε στην συνάντηση όπως επίσης και η προϊσταμένη του Κ.Υ., τους τομείς συνεργασίας που υπάρχουν αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρθηκε στη βοήθεια που δίνεται με την παροχή υλικών,  – υγειονομικού υλικού, αντιδραστηρίων και γραφικής ύλης –  προς τα Κέντρα Υγείας αλλά και στις άλλες υπηρεσίες υγείας του νομού.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρηγιαννίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποστελέχωσης του Οργανισμού αλλά και στην ανάγκη εφοδιασμού ενός νέου ακτινολογικού μηχανήματος καθώς το υπάρχον δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στις  ανάγκες λόγω παλαιότητας.

Επιπλέον όπως ανέφερε σημαντικό έργο παράγεται στο ιατρείο του Κ.Υ. όπου αντιμετωπίζονται έκτακτα περιστατικά, και πολλοί συμπολίτες μας λαμβάνουν φροντίδα που αφορά ελαφρά περιστατικά, βοηθώντας έτσι στην διευκόλυνση τους, και στην περεταίρω αποσυμφόρηση του Γ.Ν. Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ