Μενού Κλείσιμο

Γιάννης Ντούμος: «Είμαστε ο συνδυασμός της νίκης! Της αλλαγής»!

Στην τελική ευθεία των εκλογών, συγκεντρώσεις του Γιάννη Ντούμου σε Νεοκαισάρεια, Νέα Ζωή, Ευαγγελικά και Ανδρομάχη

Με το σύνθημα «Είμαστε ο συνδυασμός της νίκης και της αλλαγής!», πολυπληθείς συγκεντρώσεις και ομιλίες πραγματοποίησε ο Γιάννης Ντούμοςστη Νεοκαισάρεια αλλά και σε συνοικίες της Κατερίνης, λίγες ημέρες πριν την κάλπη της Κυριακής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο βέβαιος νικητής των εκλογών στονΔ.Κατερίνης αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των ομιλιών του στα ξεχασμένα από τη σημερινή διοίκηση χωριά, ξεδιπλώνειτώρα το πρόγραμμά του σε συνοικίες της πόλης.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, αφούμίλησε στην Κοινότητα της Νεοκαισάρειας, πραγματοποίησε και ομιλίες στον οικισμό της Ανδρομάχης καθώς επίσης και στις συνοικίες της Νέας Ζωήςκαιτων Ευαγγελικών, οι κάτοικοι των οποίων υποδεχόμενοι τον Γιάννη Ντούμο εξέφραζαν την αισιοδοξία και την ελπίδα τους στο πρόσωπό του, τον αγκάλιαζαν, τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα και τον προσφωνούσαν όχι πλέον ως υποψήφιο αλλά με βεβαιότητα ως αυριανό Δήμαρχο του Δήμου Κατερίνης.

«Είμαστε ο συνδυασμός της νίκης! Της αλλαγής! Το νιώθουμε παντού!Το βλέπουμε στα μάτια των συνδημοτών μας!Το ακούμε σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε κάθε χωριό! Έφτασε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα! Να ανοίξουμε ένα από τα πιο παραγωγικά και δημιουργικά κεφάλαια αυτού του τόπου.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου όλοι μαζί θα γράψουμε την πρώτη σελίδα του νέου αυτού κεφαλαίου. Με τη συντριπτική μας νίκη!», είπε ο Γιάννης Ντούμος, ευχαριστώντας τους δημότες των δύο συνοικιών για την πολυπληθή παρουσία τους.

ΟΓιάννης Ντούμοςδιαβεβαίωσε τους δημότες ότι την επομένη των εκλογών θα είναι δήμαρχος όλων των δημοτών! «Θα είμαι δήμαρχος όλων, όχι μόνο όσων θα μας ψηφίσουν! Τέρμα οι διχαστικές λογικές! Ενωμένοι θα χτίσουμε το μέλλον μας! Από τις 9 Οκτωβρίου και μετά θα πορευτούμε όλοι μαζί!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο επόμενος Δήμαρχος Κατερίνης ζήτησε από τους δημότες να εντείνουν τον αγώνα τους μέχρι και την τελευταία στιγμή,στέλνοντας το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής σε κάθε σπίτι, πόρτα – πόρτα, πρόσωπο με πρόσωπο, «και να είστε σίγουροι ότι η  νίκη είναι δική μας!», διαβεβαίωσε.

Τέλος, κάλεσε όλες τις δημότισσες και όλους τους δημότες να είναι παρούσες και παρόντες την ερχόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση – ομιλίαστην πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη. «Θα είναι η κορυφαία στιγμή και ο προάγγελος της μεγάλης νίκης που έρχεται!Πάμε δυνατά!», φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, επευφημούμενος από το μέγα πλήθος των δημοτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ