Μενού Κλείσιμο

Για την επαναφορά των δικαιωμάτων μας…

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης συμμετέχει στην αυριανή απεργία

Τη διαβεβαίωση οτι θα συνεχίσει να παλεύει για την επαναφορά των δικαιωμάτων των εργαζομένων δίνει το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, με αφορμή το κάλεσμα συμμετοχής στην Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Την ημέρα της απεργίας, θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στον πεζόδρομο, έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10 το πρωί και σ’ αυτήν το ΕΚΚ καλεί όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους της Πιερίας.

Η ανακοίνωση

«Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της Πιερίας που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την ίδια αδιέξοδη και ανάλγητη πολιτική «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ακολουθεί μια αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία αποτυπώνεται και στον νέο προϋπολογισμό, έναν προϋπολογισμό  κοινωνικής ισοπέδωσης και ανακύκλωσης της ύφεσης. Όσο αυτή η πολιτική συνεχίζεται, η απάντηση των εργαζομένων θα δίνεται στους δρόμους και στον αγώνα.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την επαναφορά των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, γιατί το μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς, δε μας αξίζει !

Όλες και όλοι στην Γενική Απεργία της 14ης Δεκεμβρίου και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10 το πρωί»

Κάλεσμα και από τα Σωματεία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ΙΚΑ Ν. Πιερίας

Με ανακοίνωσή τους τα Σωματεία Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας και Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Κατερίνης καλούν όλους τους συνταξιούχους του Νομού μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:30 π.μ. όπου δωρεάν θα μεταβούμε στην Αθήνα για τη μεγάλη συγκέντρωση, ενώ για συνταξιούχους ΟΑΕΕ θα είναι δωρεάν και η διαμονή τους σε ξενοδοχείο

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στα τηλέφωνα :

Για το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας : 2351078736 (ώρες 9.00-11.00) και για το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Πιερίας  : 2351032676 (ώρες 9.00-11.00)

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για τη στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των συνταξιούχων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ