Μενού Κλείσιμο

Για τα προβλήματα σε Παιδεία και Υγεία στην Πιερία ενημερώθηκε ο Χρ. Γιαννούλης

 Για τα προβλήματα σε Παιδεία και Υγεία στην Πιερία ενημερώθηκε ο Χρ. Γιαννούλης

Προτεραιότητα

η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά, μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επισκέφθηκε τις διευθύνσεις Α’βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους και να ενημερωθεί αναφορικά με τα προβλήματα κτιριακών υποδομών, για τα οποία η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επιδεικνύει χαρακτηριστική αδιαφορία.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Γιαννούλης είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Ανέστης Μυστρίδης, ενημέρωσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του νοσοκομείου, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων 300 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξοικονόμηση 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως, αλλά δεν προχώρησε ποτέ. Η ευθύνη αποδίδεται στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, που δεν προχώρησε τη διαδικασία, επικαλούμενη ότι ο σχετικός φάκελος δεν πληρούσε ορισμένα κριτήρια, τα οποία όμως δεν περιλαμβάνονταν στις αρχικές προϋποθέσεις.

Μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση του νοσοκομείου και αφού περιηγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε με εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς, ο επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε μπροστά» δήλωσε: «Βασική μας στόχευση είναι από τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να ενισχυθούν κρίσιμοι τομείς όπως είναι η Υγεία και η Παιδεία. Και από εκεί θα ξεκινήσουμε την επομένη των εκλογών».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ