Μενού Κλείσιμο

 Για αυτό το «έργο» θέλει να κριθεί ο κ. Τζιτζικώστας

Χρήστος Γιαννούλης:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε πίνακα (και) για την Πιερία για το τι μπορούσε να γίνει, τι δεσμεύτηκε ο κ. Τζιτζικώστας να υλοποιήσει και τι τελικά υλοποιήθηκε

«Είναι υποχρέωση δική μας αλλά και των μέσων ενημέρωσης να παρουσιάσουμε στο σύνολο των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, τα πεπραγμένα και τις παραλείψεις της διοίκησης της Περιφέρειας, ώστε να προσέλθουν ενημερωμένοι στις κάλπες της 26ης Μαΐου», επισήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία τα οποία αποτυπώνουν την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ 2014-2020 για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.

Τα στοιχεία, τα οποία είναι προσβάσιμα από όλους στο anaptyxi.gov.gr, τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, αποτυπώνουν την πορεία υλοποίησης των ΕΣΠΑ 2014-2020 για κάθε περιφερειακή ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Γιαννούλης παρουσίασε τους σχετικούς πίνακες για κάθε Περιφερειακή Ενότητα ξεχωριστά και δεν θα μπορούσε από αυτούς να λείπει η Πιερία. Στον συγκεκριμένο πίνακα αποτυπώνεται τα έργα που μπορούσαν να γίνουν, τα έργα για τα οποία δεσμεύτηκε ο κ. Τζιτζικώστας, αλλά και τα έργα που τελικά έγιναν.

«Αυτό είναι το “έργο” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το οποίο θέλει να κριθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Συμφωνούμε μαζί του. Κι εμείς για αυτό το… έργο θέλουμε να κριθεί, και καλούμε τους πολίτες στις 26 Μαΐου να αλλάξουμε σελίδα στην Κεντρική Μακεδονία. Κοιτάμε Μπροστά για μία Κεντρική Μακεδονία με προοδευτική κατεύθυνση, που αξιοποιεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων για την ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των πολλών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ