Μενού Κλείσιμο

Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης: «Παρακαλούμε, συνεργαστείτε»

Να συνεργαστούν και να βοηθήσουν το «ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας» καλεί ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, ζητώντας από τους πολίτες, να ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα που ισχύουν για το Νοσοκομείο, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του Κορονοϊού

Όπως αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χατζηγεωργίου, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ενημερώνει τους υπενθυμίζει ότι από 16 Μαρτίου 2020 ισχύει η αναστολή όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηριακών Εξετάσεων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ενώ εκτελούνται «αυστηρά και μόνο» τα επείγοντα περιστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 9 Μαρτίου 2020 με ανακοίνωση του το Νοσοκομείο Κατερίνης «και με αίσθημα ευθύνης», αποφάσισε την καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις κλινικές του, όπως και την καθολική απαγόρευση της εισόδου στους αντιπροσώπους των ιατρικών εταιρειών.

Παράλληλα προχώρησε σε αποκλεισμό όλων των παράπλευρων εισόδων του νοσοκομείου και τον αυστηρό έλεγχο της εισόδου από το σημείο έλεγχου (κεντρική είσοδος)».

Επιπλέον, από τις 12 Μαρτίου, έχουν ανασταλεί όλα τα τακτικά χειρουργία και η ολοήμερη λειτουργία.

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών του Γ.Ν. Κατερίνης, του προσωπικού αλλά και όλων των κατοίκων του Νομού μας.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τις οδηγίες και να συνεργαστείτε για να βοηθήσετε το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας. Μένουμε σπίτι.», καταλήγει στην ανακοίνωσή του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ