Μενού Κλείσιμο

Γενική συνέλευση και εκλογές

 Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας καλούνται να εκλέξουν τα μέλη της, σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι στις 22 Σεπτεμβρίου

Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα και τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
-Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου των ετών 2014-2017.
-Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού των ετών 2014-2017.
-Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα των ετών 2014-2017.
-Εκλογές α) Εφορευτικής Επιτροπής β) Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΞΕ.Π. γ) Εξελεγκτικής Επιτροπής δ) Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ξ.
Όπως έγινε γνωστό από την Ένωση, οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΞΕΠ κάθε μέρα από τις 9:30 μέχρι 13:00 στο γραφείο της Ένωσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 40, και μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στις 13:00 .
Για την απαρτία της πρώτης συνέλευσης απαιτείται η παρουσία του (1/2) των ταμειακά τακτοποιημένων μελών των δύο τελευταίων ετών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, στις 2 Οκτωβρίου 2017 την ίδια ώρα κι ημέρα στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα κι απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (1/4) τουλάχιστον των ταμειακά τακτοποιημένων μελών των δύο τελευταίων ετών.
Αν πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 9 Οκτωβρίου 2017 την ίδια ώρα κι ημέρα στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα με την παρουσία οποιουδήποτε αριθμού ταμειακά τακτοποιημένων μελών των δύο τελευταίων ετών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ