Μενού Κλείσιμο

Γενική συνέλευση και… εκλογές

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης την ερχόμενη Τρίτη, με σκοπό να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο, εφόσον υπάρξει απαρτία μελών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η Γενική Συνέλευση (και η εκλογική διαδικασία) θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται στις 10 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου (16ης Οκτωβρίου 2 – 4ος όροφος) και συνολικά θα ασχοληθεί με επτά θέματα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση τα θέματα που θα απασχολήσουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης είναι:

-Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και εφορευτικής επιτροπής.

-Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου.

-Οικονομικός απολογισμός.

-Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

-Έγκριση πεπραγμένων, οικονομικού απολογισμού, Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

-Προτάσεις – Ανακοινώσεις μελών.

-Αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την κύρια Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας  Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την δευτερεύουσα Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Συλλόγου θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση στις 6 Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και ώρα και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα επαναληφθεί την 13η Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα, με όσα μέλη και αν παραστούν. Η υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε χθες το μεσημέρι

Η ψηφοφορία  γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ