Μενού Κλείσιμο

«Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα»

Με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης

Έως και το Σάββατο η συγκέντρωση σχολικών ειδών στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που έστησε η Μητρόπολη, στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η δράση «Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης», με σκοπό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών-μαθητών αλλά και των οικογενειών τους για τη σχολική χρονιά 2018-19.

Ήδη από χθες (και έως και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου) συγκεντρώνονται σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης, (ωράριο εμπορικών καταστημάτων), σχολικά είδη και τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να στηριχτούν οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέχρι σήμερα το Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μέσω και των Ενοριακών παραρτημάτων του υποστηρίζει εκατοντάδες άπορες οικογένειες της Πιερίας, αριθμός που αυξάνει καθημερινά και ραγδαία.

«Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου είναι η ανακούφιση των παιδιών και των γονέων τους από πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα απαιτούμενα προϊόντα και  αγαθά για τη καινούργια σχολική χρονιά, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαιτούμενη ποιότητα της ζωής  που τη δικαιούνται όλοι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ