Μενού Κλείσιμο

Γανόχωρα Δήμου Κατερίνης – Παρεμβάσεις στην αυλή του σχολείου

Εργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα – καθημερινότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας και συμβάλλουν στη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές είναι σε εξέλιξη στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης και εν μέσω της πανδημίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Προς την κατεύθυνση αυτή, όπως τονίζεται και «με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του  αύλειου χώρου» στο Δημοτικό Σχολείο Γανόχωρας, παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της βατότητας, με την αντικατάσταση σαθρών και σπασμένων πλακών στον αύλειο χώρο του συγκεκριμένου σχολείου, υλοποιούνται από συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας, με την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη. 

«Η μέριμνά μας για την επισκευή, συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων είναι διαρκής. Άλλωστε όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και όπως καθημερινά αποδεικνύουμε η υψηλή ποιότητα λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και η αισθητική βελτίωση της εκπαιδευτικής υποδομής συνιστά προτεραιότητά μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. 

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ