Μενού Κλείσιμο

Φύτευση εποχικών λουλουδιών και καθημερινή συντήρηση κοινόχρηστων χώρων από την αντιδημαρχία Πρασίνου

Την άνοιξη ανθίζουν και οι πλατείες

 

Εργασίες καλλωπισμού, φύτευσης και μεταφύτευσης λουλουδιών σε ανοιξιάτικους τόνους και με εντατικούς ρυθμούς υλοποιεί καθημερινά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, τόσο στον αστικό ιστό της Κατερίνης, όσο και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

 

Ειδικότερα την τρέχουσα εβδομάδα, στην πλατεία Ηρώων, στην Πλατεία Μακεδονίας, καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, φυτεύτηκαν από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου νέα εποχικά διακοσμητικά άνθη (γκαζάνιες και κυκλάμινα), ενώ έγινε καθαρισμός χόρτων και  δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους χώρους στη «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συντήρησης του πρασίνου, ολοκληρώθηκε σήμερα, ο καθαρισμός -περιποίηση διακοσμητικών καλλωπιστικών θάμνων στην Πλατεία Ελευθερίας.

«Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων παρεμβάσεων και του στοχευμένου μας σχεδιασμού, που έχουμε από την αφετηρία της χρονιάς δώσει στη δημοσιότητα, καθημερινά, όχι μόνο στο κέντρο, αλλά σε κάθε γειτονιά, στο σύνολο του Δήμου, η ενίσχυση του πρασίνου είναι ορατή. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της εικόνας των κοινόχρηστων χώρων και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας εν γένει» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.