Μενού Κλείσιμο

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο Άργος»: Με νέο Συμβούλιο ο Άργος

Ένα από τα πιο ιστορικά, ενεργά και δραστήρια σωματεία της πόλης μας στον χώρο της φιλοζωίας έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής την βασιλόπιτα του στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του, αίθουσα του Κέντρου Μικρασιατών.

 

Της κοπής βασιλόπιτας προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση και η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το νέο ΔΣ (το οποίο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το προσεχές διάστημα) απαρτίζουν οι: Κανταρτζής Νικήτας, Κασομενάκης Σπύρος Κοτούλας Κωνσταντίνος, Μαραβέλης Ιωάννης, Σεβαστιάδης Κλήμης, Τσακιρίδης Ευστάθιος και Χρυσικός Ηλίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου, που είχε αρκετό κόσμο, παρόντες ήταν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα Γιώργος Τσιαλός, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, η πρώην αρμόδια αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα Πιπίτσα Μακρίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης, εκπρόσωπος του Αθανάσιου Λιακόπουλου, η κ. Τζούλη Γιαμούζη Χιονίδου εκπροσωπώντας τον βουλευτή Πιερίας Σάββα Χιονίδη, καθώς και εκπρόσωπος της βουλευτού Άννας Μάνη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Δημήτριος Παναηλίδης.

Στην προσφώνηση του προς τους επισήμους, τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου, ο Πρόεδρος του «Άργος» Ηλίας Χρυσικός, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου του Σωματείου, ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς για την στήριξη και την βοήθεια τους και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά.

Ο Αντιπρόεδρος του «Άργος» Νικήτας Κανταρτζής, μίλησε για την ιστορία του Σωματείου, τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σωματείο και έδωσε και αυτός τις ευχές του για το νέο έτος.

Χαιρετισμούς είχαμε και από τους επίσημους προσκεκλημένους που μοίρασαν τις ευχές τους και την στήριξη τους στο έργο του Σωματείου.

Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές που είχαν επιμεληθεί τα μέλη του «Άργος», ενώ υπήρχαν και πολλά δώρα για τους τυχερούς της βασιλόπιτας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.