Μενού Κλείσιμο

Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών – Δήλωση Τομεάρχη Νέας Δημοκρατίας Πιερίας

Δήλωση Τομεάρχη Νέας Δημοκρατίας Πιερίας ενόψει των εκλογών της Κυριακής στην Κατερίνη

Στη δήλωσή του ο κ. Κλώνος αναφέρει: «Εν  όψει της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Κατερίνης που διεκδικούν τη θέση του Δημάρχου δύο επώνυμα και καταξιωμένα στελέχη της παράταξής μας  θα ήθελα να δηλώσω, ως ο εκτελών Χρέη Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ και Τομεάρχης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό Πιερίας πως έχουμε ως παράταξη απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των ψηφοφόρων του Νομού μας.

Εξάλλου αυτό καταδεικνύεται και από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, όπου οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν με μεγάλη διαφορά την ΠΡΩΤΗ θέση στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το ποία παράταξη μπορεί να φέρει την χώρα στο δρόμο της ανάκαμψης και της αναζωογόνησης, οι οποίες είναι ζωτικής πλέον σημασίας.

Είμαι βέβαιος , πως το ίδιο θα πράξουν και στην επιλογή του δημάρχου, αφού αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ποιός είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Κατερίνης εκφράζοντας τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που ηγείται και εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη σε όλους μας στην προεκλογική περίοδο που ξεκινάει.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ