Μενού Κλείσιμο

Έτρεξαν με φόντο τα Πιέρια

7ο Δρόμος Μουσών στην Άνω Μηλιά

Περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, έλαβαν μέρος στον 7ο δρόμο Μουσών στην Άνω Μηλιά Πιερίας, το πρωί της περασμένης Κυριακής. Αθλητές από όλη την Ελλάδα έτρεξαν με φόντο μια πανέμορφη τοποθεσία και απόλαυσαν μία μοναδική διαδρομή στην ανέγγιχτη φύση των Πιερίων.

Παράλληλα, διεξήχθη και αγώνας απόστασης 1180 μέτρων, για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας.
Για εξαιρετική διοργάνωση και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους διαδρομή έκαναν λόγο όλοι οι συμμετέχοντες με τη νικήτρια Παρθένα Σαββίδου, να τη χαρακτηρίζει «νεραΐδοδιαδρομή».
Στην κατηγορία γυναικών τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Παρθένα Σαββίδου (1:33:27”), Αλεξάνδρα Σουλιώτου (1:35:27”) και Μακρίνα Γρηγοριάδου (1:38:05”).
Στην κατηγορία των ανδρών στις πρώτες θέσεις τερμάτισαν οι: Κωνσταντίνος Σιαμάτρας (1:14:44”), Συμεών Συμεωνίδης (1:16:56”) και Γεώργιος Μπέλτσιος (1:17:42”)
Οι διοργανωτές με την ευκαιρία αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τους Ιατρούς Δημήτριο Παγωνίδη (ορθοπαιδικό) και Νίκο Γραμμένο, τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Πιερίας-Ημαθίας, όλους τους εθελοντές και φίλους του συλλόγου, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του αγώνα.
Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουν στους χορηγούς: Electronet Σεραφείμ, Ξενοδοχείο Poseidon Palace, Συνεταιρισμό Μέσης Βεροίας, Super Market «ΜΥΤΙΚΑΣ», Ξηρούς καρπούς «Μπαρδάκης Αθανάσιος», Ζαχαροπλαστείο «Κυψέλη», Γιάννη Πόδα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ