Μενού Κλείσιμο

Έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές τα δημοτικά σχολεία – Καθοριστικός ο ρόλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης

Έτοιμα είναι τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Κατερίνης, για να επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου και να υποδεχθούν τους μαθητές.

 Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μερίμνησε για την προετοιμασία των εγκαταστάσεων των σχολείων, την επισταμένη καθαριότητα, ενώ προηγήθηκαν και απολυμάνσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των διδακτηρίων.

Επιπλέον, διατέθηκαν ήδη στους Διευθυντές των σχολείων επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών υγρών, τις οποίες απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννης Νταντάμης: «Παράλληλα με τις ευχές μας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για καλή επιστροφή στις σχολικές αίθουσες, στο πλαίσιο των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής ο Δήμος Κατερίνης έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με σκοπό την προστασία της υγείας των παιδιών μας, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ομαλά η σχολική χρονιά».

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ