Μενού Κλείσιμο

Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΕΟΣ Κατερίνης: Ορειβάτες στο δήμαρχο

Συνάντηση ενημέρωσης με τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδημο, είχε το απόγευμα της Δευτέρας αντιπροσωπεία του ΕΟΣ Κατερίνης.

 

Η αντιπροσωπεία του Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης, αρχικά ευχήθηκε στο δήμαρχο «καλή θητεία» και έθεσε ζητήματα που απασχολούν τον ΕΟΣ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος Συλλόγου κ Θεόδωρος Τεκιρίδης αναφέρθηκε με «θερμά λόγια» για την νέα δημοτική αρχή, εκφράζοντας την ευχή το κλίμα αισιοδοξίας να διατηρηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης επίσης ο κ .Τεκιρίδης κατέθεσε προτάσεις στον Δήμαρχο για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον σύλλογο και επηρεάζουν την τοπική κοινωνία, αλλά και όλη τη χώρα, σε επίπεδο ορεινού τουρισμού .

Από την πλευρά του ο κ. Κουκοδήμος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το σπουδαίο έργο που παράγει ο ΕΟΣ Κατερίνης στον τομέα του, διαβεβαιώνοντας το Διοικητικό Συμβούλιο για την στήριξη των δραστηριοτήτων του ΕΟΣ Κατερίνης, και ευχαριστώντας τα μέλη του για την άψογη συνεργασία

Αξίζει να σημειωθεί πως η αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κατερίνης, αποτελούσαν (εκτός από τον πρόεδρο του ΕΟΣ), η ταμίας Αργυρώ Μπουζιώτα, ο έφορος Χιονοδρομίας Ηλίας Κυριζόπουλος, ο έφορος εγκαταστάσεων Στέλιος Ασαριδης και το μέλος της τεχνικής επιτροπής Χιονοδρομίας Διονύσης Γαϊτάνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.