Μενού Κλείσιμο

Στόχος η στήριξη των Εθελοντών

 

Στην Κατερίνη ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


 

 

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νίκος Οικονομόπουλος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε Περιφερειακά Τμήματα της χώρας. Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν θετικές, ενώ και ο ίδιος άφησε άριστες εντυπώσεις στους Εθελοντές της Κατερίνης

 

Τον Πρόεδρο και τα στελέχη που τον συνόδευαν, υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά, τα μέλη του Δ.Σ. Κατερίνης, Ιωάννα Τσίπη και Δημήτρης Κατιρτζής, η Διδάσκουσα του Τομέα Νοσηλευτικης Χρυσούλα Ράπτη, καθώς και πλήθος Εθελοντών από τα δύο Σώματα του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και των Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ενημερώθηκε για τις δράσεις του Τμήματος αλλά και για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, διαβεβαιώνοντας ότι στόχος της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ. είναι η ουσιαστική στήριξη και η επίλυση των θεμάτων που απασχολούν όλα τα Περιφερειακά Τμήματα, τα οποία προσφέρουν  πλούσιο ανθρωπιστικό έργο στις τοπικές κοινωνίες.

Ταυτόχρονα μοιράστηκε με τους Εθελοντές το όραμα του για μια νέα εποχή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αναφερόμενος σε μελλοντικές δράσεις και προγράμματα ενδυνάμωσης και αναδιοργάνωσης του, που θα αγκαλιάσουν την κοινωνία και θα απαλύνουν τα προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Η επίσκεψη του νέου Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, άφησε άριστες εντυπώσεις και γέμισε με αισιοδοξία τους Εθελοντές της Κατερίνης για μια νέα πορεία προσφοράς προς την κοινωνία.

Κατά την επίσκεψη του, ο Πρόεδρος, συνοδευόταν από τη Γενική Γραμματέα του E.E.Σ. Δέσποινα Περιμένη, τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια και Μέλος του Κ.Δ.Σ. κ. Δέσποινα Φιλιππιδάκη, το Μέλος του Κ.Δ.Σ. Μάρθα Βουγιούκα, τον Τομεάρχη Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωάννη Μακρή, τον Προϊστάμενο Εκπαίδευσης του Τομέα Μανώλη Πρώιμο Μανώλη και τον Δημοσιογράφο Λεωνίδα Μακρή.

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ