Μενού Κλείσιμο

Ερυθρός Σταυρός Κατερίνης – Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Κατερίνης

Συνάντηση ενημέρωσης με το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Κατερίνης.

Τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., Δημήτρη Κατιρτζή, τον Γραμματέα Ναούμ Οικονόμου, τον Ταμία Αντρέα Παγούρα και τα μέλη Ευάγγελο Ευθυμίου, Ιωάννη Ιωαννίδη, Γεωργία Χαλκίδου και Χρήστο Τσικούρα, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κατερίνης, εκφράζοντας τις θερμές του ευχές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Ο κ. Κατιρτζής, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος, Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, κ. Γεωργίου, ο οποίος δεν ήταν δυνατό να παραστεί στη συνάντηση λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κατερίνης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις και τα σχέδια του Περιφερειακού Τμήματος, ενώ τονίστηκε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι στους στόχους του Ε.Ε.Σ. περιλαμβάνεται η επικοινωνία και η συνεργασία του με τις τοπικές αρχές,  σε όλα τα κοινωνικά θέματα και σε όλες τις έκτακτες ανάγκες. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Κουκοδήμος Κώστας, εξήρε το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την αλληλέγγυα εθελοντική βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, ενώ ευχαρίστησε το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης για την συνολική του δράση στην τοπική κοινωνία.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση, ο Δήμαρχος Κατερίνης διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκετε διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των εθελοντών και ότι θα καταβάλει τα μέγιστα δυνατά για την στήριξη τους, αλλά και για την συνεχή και άμεση συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κατερίνης και τον διαβεβαίωσαν  ότι η εθελοντική προσφορά και η παρουσία των Ερυθροσταυριτών στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική και ότι το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός του Δήμου Κατερίνης τόσο στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας όσο και στο γενικότερο ανθρωπιστικό έργο που υλοποιείται σε τοπικό επίπεδο, πάντα αφιλοκερδώς και με ανιδιοτέλεια.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ