Μενού Κλείσιμο

Ερώτηση του πολιτευτή Π. Τσιακίρη στον δήμαρχο για τα πρώην στρατόπεδα του Δήμου Κατερίνης

«Βλέπει» πιέσεις (στο Δήμο)

για φιλοξενία μεταναστών

 

«Ήδη είναι κορεσμένη η περιοχή μας από τους ήδη εγκαταστημένους» πρόσφυγες υποστηρίζει ο πολιτευτής της «Ελληνικής Λύσης».

 

Σειρά ερωτημάτων σχετικά με το μέλλον των στρατοπέδων στο Δήμο Κατερίνης, απευθύνει ο πολιτευτής Πιερίας της «Ελληνικής Λύσης» Παντελής Τσιακίρης στο δήμαρχο Κατερίνης.

 

Επικαλούμενος «διασταυρωμένες πληροφορίες» ο κ. Τσιακίρης κάνει λόγο για πιέσεις που ασκούνται στον κ. Κουκοδήμο, από τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αρμόδιο για την μεταναστευτική πολιτική, ώστε πρώην στρατόπεδα εντός των ορίων της Κατερίνης να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση προσφύγων (ή κατά τον πολιτευτή, «λαθρομεταναστών»)

Ο κ. Τσιακίρης, αναφέρεται στα πρώην στρατόπεδα 137 Α/Μ πυροβολικού στον Σβορώνο, της Στρατολογίας επίσης στον Σβορώνο, της Β΄ΕΑΝ στην Νεοκαισάρεια, καθώς και στο πρώην στρατόπεδο του 2ου ΤΕΦ στην Ανδρομάχη

Ο κ. Τσιακίρης, καταλήγει στην ανοιχτή επιστολή του με την εκτίμηση πως «ήδη είναι κορεσμένη η περιοχή μας από τους ήδη εγκαταστημένους», ενώ προεξοφλεί πως η συναίνεση στο αίτημα του αναπληρωτή Υπουργού αρμόδιου για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, θα έθετε «ωρολογιακή βόμβα στην κοινωνική γαλήνη της πόλης μας»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ