Μενού Κλείσιμο

Επιτροπή Χωροταξίας της ΚΕΔΕ – Συζήτηση για το χωροταξικό νομοσχέδιο

Την τακτική της συνεδρίαση πραγματοποίησε η Επιτροπή Χωροταξίας, Υποδομών και Δικτύων της ΚΕΔΕ υπό την προεδρία του Δημάρχου Κατερίνης και Προέδρου της Επιτροπής Κώστα Κουκοδήμου.

Ανοίγοντας τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Επιτροπής ευχήθηκε σε όλους καλή και εποικοδομητική χρονιά, τονίζοντας πως «Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος αυτή που διανύουμε λόγω της πανδημίας, πολλά τα ζητήματα, πολλά τα προβλήματα που καλούνται οι δήμοι να επιλύσουν υπό αυτές τις συνθήκες».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης, οι Δήμαρχοι Πεντέλης κ. Κεχαγιά Δήμητρα, Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης και Πόρου  Ιωάννης Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσάκος, ο εκπρόσωπος  του Δήμου Χανίων ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλόγλου Τάσος καθώς και ο  Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων κ. Στράτος Παραδιάς.

Τα θέματα που απασχόλησαν την Επιτροπή αφορούσαν το χωροταξικό νομοσχέδιο, τα αιτήματα της ΠΟΜΙΔΑ σχετικά με τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τα ακίνητα και τους ΟΤΑ, τις ενέργειες της ΚΕΔΕ και των παράκτιων Δήμων σχετικά με το χωροταξικό σχεδιασμό για τις υδατοκαλλιέργειες, τη δυνατότητα παράτασης μισθώσεων δημοτικών ακινήτων, καθώς και ζητήματα που προκύπτουν στη διαδικασία απομάκρυνσης κατεδαφισθέντων κτισμάτων.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ