Μενού Κλείσιμο

Επίσκεψη του Επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στην Πιερία – Τι είπε για τον Δήμο Κατερίνης

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επισκέφθηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου.

Το πρόγραμμα του κ. Παπαστεργίου ξεκίνησε από την επίσκεψη στο δήμο Κατερίνης,  όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Νταντάμη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κώστας Κιτιξής

Μετά την επίσκεψη ο κ. Παπαστεργίου σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον  δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Κατερίνης «για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το ζήτημα της πανδημίας, το οποίο ο δήμος Κατερίνης χειρίζεται υποδειγματικά, αλλά και για τα διαρκή ζητήματα του δήμου». Οι δύο αιρετοί έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα περιβάλλοντος όπως «η αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής και του ποταμού Πέλεκα και ο βιολογικός καθαρισμός της πόλης της Κατερίνης και σε θέματα ανάπτυξης, όπως η προετοιμασία του επόμενου ΕΣΠΑ, για το οποίο ο δήμος Κατερίνης έχει κάνει ουσιαστικά βήματα προετοιμασίας».

«Την όλη προσπάθεια ενισχύει, σύμφωνα με τον κ. Κουκοδήμο, και η τακτική και διαφανής διαχείριση των οικονομικών του δήμου». Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την δημοτική αρχή του δήμου Κατερίνης και για τα όμορφα αναμνηστικά δώρα που του χάρισε.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαστέργιου συναντήθηκε με στελέχη της περιφερειακής παράταξης στην Κατερίνη, τον Μακρυγιαλό και το Αιγίνιο.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ