Μενού Κλείσιμο

Επίσκεψη του Υποψήφιος Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, Ιωάννη Ιντζέ στον Μητροπολίτη Κίτρους

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κύριο Γεώργιο, πραγματοποίησε σήμερα ο Ιωάννης Ιντζές Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Πατριωτικό Δημοκρατικό Κίνημα ΝΙΚΗ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων σε βασικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Μεταξύ αυτών ήταν και η ψήφιση του νόμου για την «ισότητα στον γάμο» με μία διαδικασία στην οποία διχάστηκε η ελληνική κοινωνία, ενώ δεν ελήφθηκε καθόλου υπόψη η θέση της Εκκλησίας. 

Ο Σεβασμιότατος τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της οικογένειας ως του βασικού κυττάρου του Έθνους για την οποία πρέπει να αναληφθούν περεταίρω πρωτοβουλίες και ενέργειες.

Ο Ιωάννης Ιντζές ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αποδοχή της επίσκεψης, του ευχήθηκε «έτη πολλά» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων Αρχιερατικής του διακονίας στην Πιερία και τον διαβεβαίωσε ότι η ΝΙΚΗ και τα μέλη της διαπνέονται από την αγάπη τους προς την Εκκλησία, την οποία τιμούν για την ανεκτίμητη προσφορά της στο Έθνος και την πατρίδα. 

 

Τοπική Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Πιερίας. 

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ