Μενού Κλείσιμο

Επίσκεψη του υποψ. Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κουλκουδίνα στον Μητρόπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Από Θεού άρξασθαι

Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα, με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ συζήτησε με τον Μητροπολίτη όλα τα θέματα που αφορούν την εκκλησία και το ποιμαντικό της έργο, και ζήτησε την ευχή και την ευλογία του για τον προεκλογικό του αγώνα

Υποδεχόμενος τον κ. Κουλκουδίνα, ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον υποψήφιο για την τιμή που του έγινε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Σεβ. κ. Γεώργιος ευχήθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή, καλή δύναμη και καλό αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουλκουδίνας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους για τις ευλογίες, τις ευχές και την πατρική αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό του. Ζήτησε τις προσευχές του κ. Γεωργίου, ώστε κάθε ενέργειά του στην πολιτική να αποβαίνει πάντοτε προς όφελος του λαού και του τόπου, ιδιαίτερα δε προς όφελος της Μακεδονίας αλλά και των εθνικών θεμάτων.

Στο κλείσιμο αυτής της συνάντησης, τόσο ο Σεβ. κ. Γεώργιος όσο και ο υποψήφιος κ. Κουλκουδίνας συμφώνησαν ότι είναι προς όφελος της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και της Κοινωνίας η καλή και αρμονική συνεργασία μεταξύ πολιτικής και Εκκλησίας με σκοπό την πνευματική πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ