Μενού Κλείσιμο

 Επίσκεψη του Βουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας Μ. Βορίδη στην Πιερία

«Συντονισμένα για τη νίκη»

«Κατάπτυστη» χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών από την Κατερίνη ο πρώην υπουργός

 Σε θέση εκλογικής μάχης έχουν τεθεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στην Πιερία, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου.

Στο πλαίσιο της δράσης που ανακοινώθηκε «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη», κλιμάκιο του κόμματος  το οποίο αποτελούσαν ο Βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννης Κουρινιώτης και ο Τομεάρχης Πιερίας Λευτέρης Κλώνος επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Κατερίνης.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους σε Ρητίνη, Βρία, Κάτω Μηλιά και Καλλιθέα, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου. Τα μέλη του κλιμακίου, ενημέρωναν τους πολίτες για τις θέσεις και τις προτάσεις της Ν.Δ., οι οποίες όπως τόνισαν, στοχεύουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας στην Κατερίνη.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και ο Τομεάρχης Λευτέρης Κλώνος καλωσόρισαν τον κ. Βορίδη στην Πιερία, επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο κλιμάκιο είχε ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ο κ. Μάκης Βορίδης έκανε εκτενή αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς της ως κατάπτυστη και προσβλητική για την εθνική συνείδηση των Ελλήνων. Άσκησε σκληρή κριτική στην σημερινή κυβέρνηση που με τις πολιτικές της οδήγησε τη χώρα μας σε αδιέξοδο, επισημαίνοντας πως  όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν θέματα που είναι στην ατζέντα της αριστεράς, για τα οποία δεν μιλούσαν προεκλογικά το 2014.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ