Μενού Κλείσιμο

Επιμόρφωση ξενοδόχων στην Κύπρο

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κύπρο

Πρόγραμμα «Hospitality+» από την Ε.Ξ.Ε.Π. και «Σύγχρονες Υπηρεσίες Φιλοξενίας στον Ξενοδοχειακό Τομέα»

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των δώδεκα ξενοδόχων που θα μεταβούν στη Λεμεσό της Κύπρου τον ερχόμενο Μάρτιο για να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Υπηρεσίες Φιλοξενίας στον Ξενοδοχειακό Τομέα- «Hospitality+», που διοργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+.

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους ξενοδόχους του νομού μας και η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή της Πιερίας.

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες ξενοδόχους συνοψίζονται στα παρακάτω:

  1. Θα είναι σε θέση να βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών για τις ξενοδοχειακές τους μονάδες μέσω:

α. Της εφαρμογής ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων.

β. Της υιοθέτησης σύγχρονων εργαλείων μάρκετινγκ.

  1. Θα γνωρίσουν νέες επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται από άλλες ξενοδοχειακές μονάδες του εξωτερικού.
  2. Θα είναι σε θέση να εμπλουτίσουν τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες και διαδικασίες με αυτές που γνώρισαν κατά την διάρκεια της επιμόρφωσης τους
  3. Θα γνωρίσουν το διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον στον επιχειρηματικό τομέα που δραστηριοποιούνται έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν επιτυχημένα σε αυτό.
  4. Θα διαπιστώσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται και θα είναι σε θέση να τα αναδείξουν.
  5. Θα δημιουργήσουν δίκτυο επαφών και επικοινωνίας με συναδέλφους τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ