Μενού Κλείσιμο

Επιμελητήριο Πιερίας | Στο επίκεντρο η προώθηση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ευχαριστώ θερμά όλα τα τοπικά ΜΜΕ για τη διαρκή στήριξη των προσπαθειώνμας για την υλοποίηση των ανταποδοτικών δράσεων του Επιμελητηρίου»

Τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιμελητηρίου Πιερίας «Αγορά Εργασίας» είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Το Επιμελητήριο Πιερίας,ανέφερε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες των τοπικών επιχειρήσεων, ως προς τηνεύρεση προσωπικού, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και να διασφαλίσουν στο ακέραιο την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους, ανέλαβε την πρωτοβουλία, να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα αντιστοίχισης της προσφοράς και της ζήτησης εργασίας, που δημιουργείται σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό κλάδο. Η εφαρμογή αυτή μέσω της ιστοσελίδας μας www.champier.gr μπορεί ναχρησιμοποιηθεί τόσο από τις επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζόμενο όσο και από εργαζομένους που αναζητούν δουλειά.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος, ανέφερε ότι για να γίνει γνωστή αυτή η εφαρμογή τουΕπιμελητηρίου, με απόφαση του Δ.Σ., θα ξεκινήσει διαφημιστική ενημερωτική καμπάνια, ζητώντας την αρωγή των μέσων ενημέρωσης για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή.

Ακολούθησε ένας ενδιαφέρον και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ τους και τέλος ο Πρόεδρος τους ευχαρίστησε θερμά για την άριστη και διαχρονική συνεργασίακαι τη διαρκή στήριξη της προσπάθειας για την υλοποίηση των ανταποδοτικών δράσεων του Επιμελητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ