Μενού Κλείσιμο

Επιμελητηριακή Σχολή, ουσίας

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σεμιναρίων σε μέλη του ΕΒΕ Πιερίας

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων που υλοποιήθηκαν από το Επιμελητήριο Πιερίας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Τα σεμινάρια έγιναν στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης, εκπαίδευσης  και κατάρτισης των επιχειρήσεων – μελών του και των εργαζομένων σε αυτές και αφορούσαν:

-Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Τρία τμήματα (αρχάριοι, βασικοί και έμπειροι χρήστες), διάρκειας 24 ωρών το καθένα.

-Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», διάρκειας 10 ωρών.

-Επιμόρφωση Εργοδοτών και Εργαζομένων σε θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις  Β΄ και Γ’  Κατηγορίας.

-Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αρχικά καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους και τους συνεχάρη για την επιτυχή παρακολούθηση των σεμιναρίων και υπογράμμισε: «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας που το Επιμελητήριό μας είναι χρήσιμο στους επαγγελματίες. Η Επιμελητηριακή Σχολή δημιουργήθηκε για να προσφέρει γνώση και κατάρτιση απαραίτητη στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε και να θέτουμε μεγαλύτερους στόχους. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία και να την αναβαθμίζουμε προς όφελος του επιχειρείν του τόπου μας».

Στην εκδήλωση, επίσης παρευρίσκονταν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ι. Πεϊδης και οι Σύμβουλοι κ. Δ. Αλμαλιώτης, κα. Μ. Δέλιου, κ. Σ. Δρούγκας, κ. Β. Μπατάλας, κ. Ν. Μυστακίδης, κ. Χρ. Νάνος, κ. Ζ. Ουσταμπασίδης, κα. Β. Φλογέρα, και  ο Αντιπρόεδρος Τ.Δ. 4ου Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. κ. Κ. Κιτιξής.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην απονομή των βεβαιώσεων, θα κλειθούν στην επόμενη απονομή για να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια του Τεχνικού Ασφαλείας και του ΕΦΕΤ συνεχίζονται με την έναρξη νέων κύκλων εκπαίδευσης κάθε εβδομάδα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ