Μενού Κλείσιμο

Επί τάπητος τα προβλήματα

Συνάντηση της Βουλευτού Μπ. Σκούφα με την Ένωση Στρατιωτικών Πιερίας

Θέματα που απασχολούν την Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας όπως το μισθολογικό, το βαθμολογικό οι μεταθέσεις και οι συνταξιοδοτήσεις, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε με την Ένωση η βουλευτής Πιερίας Μπέττυ Σκούφα.

Η αντιπροσωπεία των Στρατιωτικών, της οποίας επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Μαυρίδης, αποτελούνταν επίσης από τους Παρασκευά Μαυρομάτη, Κοσμά Καμάκα και Νεκτάριο Γκούσκο. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του διευρυμένου κύκλου επαφών με τη πολιτική ηγεσία, και τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού.

Συνεργασία για την βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, η κα Σκούφα ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιπλέον συζητήθηκαν τα προβλήματα των στρατιωτικών που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς και τα κοινά Πανελλαδικώς προβλήματα των Στρατιωτικών (Μισθολογικό- Βαθμολογικό-Συνταξιοδοτικό-Μεταθέσεις)

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών κατέθεσαν γραπτώς προτάσεις βελτίωσης. Και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα εργαστούν για την προώθηση των προβλημάτων και την επίλυσή τους, όπως επίσης και για τη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας και διαβίωσης των μελών των οικογενειών των στρατιωτικών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ