Μενού Κλείσιμο

Επεκτείνονται τα σχολικά γεύματα

Στο πρόγραμμα εντάσσονται ακόμη 15 σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης

Την επέκταση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» σε επιπλέον 104 σχολικές μονάδες όλης της χώρας ανακοίνωσε με εγκύκλιο του προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πρόκειται για Δημοτικά Σχολεία των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Πελοποννήσου.

Από την εγκύκλιο και τον αναλυτικό πίνακα που την συνοδεύει, προκύπτει ότι στις 104 σχολικές μονάδες της επικράτειας, συμπεριλαμβάνονται και 15 σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης. Συγκεκριμένα σχολικά γεύματα θα προσφέρονται πλέον και στους μαθητές του 1ου, 4ου, 5ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, καθώς και στους μαθητές των δημοτικών σχολείων σε Ανδρομάχη, Βρία, Έλαφο-Εξοχή, Καλλιθέα, Κάτω Μηλιά, Λόφο, Μεσαία Μηλιά, Παλαιό Κεραμίδι, Περίσταση και Ράχη.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ