Μενού Κλείσιμο

Επέκταση Βατάν – Ένας ακόμη (πεζό)δρομος διανοίχθηκε

Στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κατερίνης, η διάνοιξη τμήματος πεζοδρόμου μήκους 100 m.  της Γ’ παρόδου της οδού Αγίου Γεωργίου (Επέκταση Βατάν), στην οποία προχώρησε σήμερα, συνεργείο της Aντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, η πάροδος, στην οποία έγινε η διάνοιξη συνδέει τις οδούς Αγίου Δημητρίου & Αγίου Γεωργίου, ενώ η πρώτη φάση των εργασιών θα επικεντρωθεί και στη χαλικόστρωσή του συγκεκριμένου τμήματος στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα πρόσβασης στα νέα αποδιδόμενα από την επέκταση σχεδίου οικόπεδα.

«Μετά τις σχετικές επαφές που είχε η υπηρεσία μας, οι κάτοχοι των ρυμοτομούμενων τμημάτων επέτρεψαν να προχωρήσουμε στη διάνοιξη. Η απόδοση αυτού του δημόσιου χώρου στους δημότες βελτιώνει και αναβαθμίζει την καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές  υποδομές στην περιοχή» σημειώνει σε δήλωσή του, ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ