Μενού Κλείσιμο

Επεισόδια έξω από το σπίτι της της βουλευτού Μπέττυς Σκούφα

(ΩΡΑ 21:00) Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η συμβολή των οδών Ξάνθου και Τερζοπούλου στην Κατερίνη, πολύ κοντά (αλλά σε απόσταση ασφαλείας) από το σπίτι της βουλευτού Μπέττυς Σκούφα.

Ομάδα διαμαρτυρόμενων κουκουκουλοφόρων, έβαλαν φωτιά σε κάδους, πέταξαν πέτρες και προσπαθούν να προσεγγίσουν το σπίτι της βουλευτού (που αυτήν την ώρα είναι στη Βουλή, δλδ στην Αθήνα) με σκοπό να τρομοκρατήσουν εκφοβίζοντας τους δικούς της ανθρώπους.
Η διμοιρία των ΜΑΤ, απαντά με χημικά (κοντά στο σημείο η κατάσταση είναι ανυπόφορη) όταν οι «διαμαρτυρόμενοι» επιχειρούν να πλησιάσουν!
Η κατάσταση είναι αφόρητη…! Όσο και να διαφωνώ με αυτό που αύριο το μεσημέρι θα ψηφίσει η (γειτόνισσα) Betty Skoufa, της λέω «κάνε αυτό που λέει η συνείδησή σου, χωρίς να λογαριάζεις ούτε το κόμμα σου, ούτε τα ούγκανα που την είδαν Μακεδονομάχοι, μετατρέποντας μια ήσυχη γειτονιά σε Εξάρχεια»
Το λυπηρό είναι, ότι η πλειοψηφία αυτών που δημιουργούν τα επεισόδια είναι «πιτσιρικάδες» οι οποίοι περισσότερο «μαϊμουδίζουν» πρωταγωνιστές επεισοδίων που δείχνουν τα δελτία ειδήσεων, παρά έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που κάνουν, σε όσους (μεταξύ αυτών και σε μένα) αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών
Στο σημείο, βρίσκεται και ο Αστυνομικός Διευθυντης κ. Τζήμας ο οποίος συντονίζει το έργο των αστυνομικών δυνάμεων

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ