Μενού Κλείσιμο

Επαρχιακή Οδός Τόξου – Εξοχής: Ξεκίνησαν οι εργασίας αποκατάστασης κατολίσθησης

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης κατολίσθησης, στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου, πριν την είσοδο του οικισμού του Τόξου, μετά την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Μαυρίδη, μετέβη στο σημείο  των εργασιών (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες), όπου σημειώθηκε κατολίσθηση, εξαιτίας των τελευταίων καιρικών συνθηκών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου, κινητοποιήθηκε για την επίλυση του προβλήματος, στο πλαίσιο ενός τεχνικού προγράμματος έργων υποδομών, που αφορούν,  αποκαταστάσεις ζημιών, συντηρήσεις και ανακατασκευή του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με στόχο τη διασφάλιση  ασφαλών συνθηκών μετακίνησης.

Σε δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχης, έκανε λόγο για «άμεση κινητοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας» ως προς την αποκατάσταση της κατολίσθησης στην περιοχή, σημειώνοντας πως «συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες, στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου  αρμοδιότητάς μας»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ