Μενού Κλείσιμο

Επανέρχεται το ζήτημα της γραμμής του Πλαταμώνα

Την νότια Πιερία επισκέφθηκε ο Γ.Γρ. του Υπουργείου Μεταφορών

Τον Πλαταμώνα επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ Γ. Κακουλάκη και τον εκπρόσωπο ΓΑΙΑ ΟΣΕ  Κ. Κωνσταντόπουλο, κάνοντας αυτοψία στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή η οποία διασχίζει τον Πλαταμώνα και βρίσκεται εκτός χρήσης από το 2004.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα Πλαταμώνα παρουσία των Βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μπέττυς Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή, Αστέριου Καστόρη, φορέων, εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, υποψηφίων Δημάρχων και πολλών κατοίκων. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το πλαίσιο δράσης για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που υποβαθμίζει μια κατ’ εξοχήν τουριστική περιοχή, αφού η εγκατάλειψη της σιδηροδρομικής γραμμής αποτελεί «πληγή» στην εικόνα της περιοχής

Ο Γ.Γ Θάνος Βούρδας συναντήθηκε επίσης με μέλη του Δ.Σ των ΚΤΕΛ Πιερίας καθώς και με εκπροσώπους Σωματείων ΤΑΞΙ της Πιερίας. Στις συναντήσεις κατατέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα των δύο κλάδων. Ο κ. Βούρδας περιέγραψε τις επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στην κατεύθυνση της επίλυσης όσων ακόμη θεμάτων εκκρεμούν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ