Μενού Κλείσιμο

Η βάση μίλησε

Ο Γιάννης Κουρινιώτης επανεκλέχθηκε στην προεδρία της ΝΟΔΕ Πιερίας και έγινε ο πρώτος πρόεδρος της ΝΟΔΕ που εκλέγεται από τη βάση της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

 

Ο κ. Κουρινιώτης επικράτησε του Χαράλαμπου Μπρουσκέλη, που λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνεχάρη τον αντίπαλό του για τη νίκη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας και αγώνα.

Η μεγάλη συμμετοχή (περισσότερα από 1.600 μέλη ψήφισαν μόνο στην Κατερίνη) ήταν το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο από τη χθεσινή διαδικασία, κάτι που ικανοποίησε πλήρως τα στελέχη εντός και εκτός νομού.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, ο κ. Κουρινιώτης επικράτησε με μεγάλη διαφορά στο Δήμο Δίου Ολύμπου (έλαβε περίπου 400 ψηφοδέλτια περισσότερα από τον κ. Μπρουσκέλη). Ο Γιάννης Κουρινιώτης, επικράτησε οριακά στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, ενώ με καταμετρημένα τα μισά περίπου ψηφοδέλτια της Κατερίνης, είχε «χτίσει» μια διαφορά περίπου 100 ψηφοδελτίων, σφραγίζοντας την νίκη του.

Τα περίπου 2.500 μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, εξέλεξαν επίσης τους προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, τα μέλη της νέας ΝΟΔΕ, αλλά και τους εκπροσώπους τους για το προσεχές συνέδριο του κόμματος.

Τα επίσημα αποτελέσματα, αναμένεται να δοθούν σήμερα, αφού η καταμέτρηση συνεχίζονταν έως αργά τη νύχτα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ