Μενού Κλείσιμο

Επαναχρησιμοποίηση Υδρευτικής Γεώτρησης Ν. Τραπεζούντας.

Σε συνέχεια της από 30.08.2019 ενημέρωση σας για την Υδροδότηση της Ν. Τραπεζούντας σας ενημερώνουμε πως για την εξομάλυνση της λειτουργίας των υδρευτικών σας εγκαταστάσεων αποφασίσθηκε η επαναλειτουργία της υφιστάμενης αλλά ανενεργής υδρευτικής γεώτρησης της Ν. Τραπεζούντας.

Συγκεκριμένα μετά την λήψη τόσο των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αποτελεσμάτων όσο και του ελέγχου των επιμολυντών νερού προκύπτει πως η εν λόγω υδρευτική γεώτρηση μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Για τον λόγο αυτό η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. από σήμερα ημέρα Παρασκευή 20.09.2019 θέτει σε επαναχρησιμοποίηση την εν λόγω γεώτρηση. Σε κάθε περίπτωση η όποια θολερότητα θα αντιμετωπίζεται από το φίλτρο που έχει τοποθετηθεί στον χώρο της δεξαμενής ύδρευσης και για την εν λόγω γεώτρηση θα λαμβάνονται συχνά δείγματα νερού για την διασφάλιση της καταλληλότητας του χορηγηθέντος ύδατος.

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να ζητήσουμε για μια ακόμη φορά την κατανόηση και υπομονή από την πλευρά των κατοίκων της Ν. Τραπεζούντας προσδοκώντας στην επίλυση των προβλημάτων της υδροδότησης αρχής γενομένης από την σημερινή ημέρα. Κάνουμε δε έκκληση για τον περιορισμό της κατανάλωσης του πολύτιμου νερού σε βασικές ανάγκες.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ